fbpx

Vår historia

Simplic MC öppnade sina portar för första gången MC säsongen 2018 med som mål att erbjuda prisvärd MC service på ett sätt som sätter kunden i fokus. Verksamheten skulle kännetecknas av att vara smidigt och enkelt, från bokning till service och kundservice, därav att vi kallade bolaget för Simplic MC.
Konceptet innebär att en service inte ska kosta för mycket, att kunder ska slippa en massa olika priser och tillägg beroende på märke och typ av MC, utan hos oss är ett och samma låga pris som gäller. Vi lägger dessutom stor vikt på att du som kund ska känna dig trygg och ger därför fasta priser i förväg!
Givetvis tar vi väl hand om din MC, helt enligt branschstandard, ger samma garantier som märkesverkstaden och är väldigt måna om våra kunder!

Nu, flera år senare har vi byggd upp en gedigen verksamhet och har påbörjat vår tillväxtresa med allt vad det innebär. Från vår lilla lokal i Knivsta har vi nu två större verkstäder i både Knivsta och Västerås och har hittills servat 1000tals hojar med väldigt hög kundnöjdhet, något vi satsar starkt på.

Vi förbereder inför expansion till olika orter i Sverige och kommer att hålla fast vid vårt koncept där vi driver ett flertal mindre verkstäder för att kunna erbjuda en smidig, prisvärd och personlig service till våra trogna och givetvis våra nya kunder!

Varmt välkomna till Simplic MC

photography of motorcycle parked near house

Adress: Lodgatan 10B i Knivsta
Org.Nr. 9809123574, Godkänt för F-skatt

info@simplicmc.se
Tel. 019-7777 002